040 128 9672 vahur1979@gmail.com

Terassit

Terassin rakentaminen Lohjan alueella

Terassi on keskeinen osa kesää.

Haluaisitko istua aamukahvilla uudella upealla terassilla? Minkälainen sinun terassin pitäisi olla?

Onko terassi perheesi kesäinen olohuone, grillauksen viettopaikka, lasten peuhupaikka, juhlatila vai lekottelunurkkaus riippumattoineen? Hyvin rakennettu terassi on saumaton jatke olohuoneelle. Se on paikka, jossa viettää rentoja kesäpäiviä yksin tai yhdessä. Rakennamme sen sinulle täsmälleen toiveidesi mukaan.

terassin_rakentaminen_banner

Terassin rakentamisen eri vaihtoehdot

Rakennamme terassin sinun toiveiden mukaan suunniteltuna. Terassi voi olla joko osan pihaa kattava tai koko pihan terassi. Terassi voidaan rakentaa monesta eri materiaalista. Vaihtoehdot ovat eri puulajit tai puun ja muovin yhdistelmiä, terassi voidaan kattaa kokonaan tai osittain. Vaihtoehtoja on yhtä monta kuin on terassejakin.

V:Sander Oy tarjoaa terassin rakentamista ammattitaidolla Lohjan talousalueella. Saat meiltä terassin kaikkiin tarkoituksiin.

Voit valita usean eri materiaalin väliltä ja varmistaa, että terassista tulee mieleisesi. Tarjolla on useita eri puulajeja sekä myös puun ja muovin yhdistelmiä.

Kestopuuterassit

Teemme pääsääntöisesti kaikki toimittamamme terassit kestopuusta. Kestapuu on painekyllästettyä lautaa jota saa monessa eri koossa. Kestopuusta tehty terassi kestää parhaimmillaan ja huollettuna jopa 30 vuotta.

Terassikatot

Jos terassi tarvitsee katon, suojan huonolla säällä. Saat senkin meiltä halutessasi. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme.

Terassihuollot

Terassi kaipaa silloin tällöin huoltoa. Huolto voi olla esimerkiks terassinpesu tai vaikka terassin öljyäminen.