040 128 9672 vahur1979@gmail.com

Mökkitalkkari

Mökkitalkkari Lohjalla ja lähikunnissa

Kesämökki ei ole työleiri. Älä kuluta arvokasta vapaa-aikaasi mökin pihan hoitamiseen tai siivoamiseen, vaan anna mökkitalkkarin kantaa vastuu!

V:Sander Oy huolehtii mökkisi kunnossapidosta. Kykenevä mökkitalkkarimme leikkaa nurmikon, haravoi pihan ja hakkaa halot puolestasi. Teemme myös suuremmat huoltotyöt, kuten puunkaadot, maalaustyöt ja aitojen pystytykset.

Pääset kirjaimellisesti valmiiseen pöytään, sillä mökkitalkkari voi tarvittaessa jopa käydä kaupassa puolestasi!

Mökin korjaustyöt

Kun mökkisi on pienen tai suuremmankin korjauksen tarpeessa, on V:Sander Oy tehtävän tasalla. Toteutamme remonttityöt kattavasti niin sisällä kuin ulkona.

Ruohonleikkuu

Mökkitalkkarimme huolehtii tarpeen mukaan myös pihasi siisteydestä sillä aikaa, kun olet poissa. Tuoreeltaan ajetulla nurmikolla makoilu auttaa taatusti irrottautumaan arjesta ja tekemään mökkivierailusta viihtyisän!

Pihan haravointi

Haravoimme myös pihasi huolellisesti. Lehdet eivät jää pihalle mädäntymään tai häiritsemään, sillä mökkitalkkarimme voi urakoida haravan varressa aina tarpeen vaatiessa.

Polttopuut

Mökkitalkkarimme pilkkoo polttopuut tehokkaasti ja tarmokkaasti. Kun klapit ovat jo valmiina, voit keskittyä itse saunan lämmittämiseen ja muuhun asianmukaiseen lomatoimintaan.

Puunkaadot

ranta_kuntoon

Onko pihallasi ongelmapuu? Ei hätää, me hoidamme! Mökkitalkkari kaataa puun puolestasi tuossa tuokiossa. Varma ammattitaito pitää huolen siitä, että puu kaatuu juuri niin kuin kuuluukin, eikä jää esimerkiksi auringon eteen vaivaamaan.

Lumityöt

Lapsille lumi tarkoittaa hauskanpitoa, mutta aikuisten maailma on toisenlainen – kun lunta tulee taivaan täydeltä, on siitä leikki kaukana. Katot, pihat ja tiet on putsattava pikimmiten. Vain harva nauttii lumitöistä, mutta mökkitalkkarimme tekee ne iloiten!

Kaupassakäynti

Mökkitalkkari voi käydä puolestasi myös kaupassa. Ostoslistan tarkka noudattaminen varmistaa, että kaapista löytyy kaikki tarvittava rentouttavaa mökkilomailua varten. Voit ostaa tämän palvelun myös esimerkiksi isovanhemmillesi!


Jos mieleesi tulee jokin muu palvelu, jota mökkitalkkarilta toivoisit, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Huomioi, että tarkastuskäynnit ja kaupassakäynnit kuuluvat vuosisopimuksen hintaan.

Muista myös, että mökkitalkkarin palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin!